Donaties / giften

Sponsor van Het BeterBoek

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voorde kinderafdeling en dagbehandeling in het Spaarne Gasthuis te Haarlem.
Een ziekenhuisopname is voor een kind een ingrijpende gebeurtenis. Zeker voor jonge kinderen. Een goede voorbereiding en begeleiding kunnen veel angst en onzekerheid wegnemen. Het BeterBoek helpt hierbij.
Mede dankzij onze deelname krijgen kinderen die opgenomen of behandeld worden gratis Het BeterBoek van Bureau Méteau uitgereikt!

In de Zoom vergadering van 7 april 2021 werd een bijzonder idee geopperd. Omdat er vanaf maart 2020 geen vergaderingen met fysieke aanwezigheid van de leden meer geweest is, zijn er ook een heel aantal “verjaardag of bijzondere gelegenheid” rondjes achterwege gebleven.

In de afgelopen Zoom vergaderingen is de activiteit van “Little Lions Child Coaching” aan de orde geweest. Spontaan werd besloten om al dat “uitgespaarde” drankgeld maar te doneren aan “Little Lions”. Tijdens de Zoomvergadering van 28 april 2021 werd het te doneren bedrag afgerond op € 625,–.

Opbrengst amaryllis- en wijnverkoopactie 2020 voor de aanloop. De officiële overhandiging, met plaatjes, moet nog plaatsvinden. Door Covid-19 is dat moment nog uitgesteld. Maar de opbrengst van de actie, € 4000,–, is al wel gestort op de rekening van De Aanloop.

SPECIALE PUZZLES VOOR DE WESTERKIM.

Geert Blijham van de Lionsclub Haarlemmermeer-Ringvaart heeft maandag 23 november 2020 aan Marjan Jansen van de Westerkim 12 puzzels overhandigd.
De club vind het fijn om een lokaal doel te kunnen ondersteunen met deze puzzels die speciaal geselecteerd zijn voor de doelgroep op de gesloten afdelingen van de Westerkim. De puzzels zijn gekocht bij Pienterepuzzels die ook een goed doel nastreven, dus worden met deze actie dus twee goede doelen gediend.
We hopen dat de bewoners veel plezier van de puzzels hebben!

Cheque voor Villa Octet.

Cheque-voor-Villa-Octet

Cheque voor ’t Kabouterhuis.

Kabouterhuis-Persbericht-Lions-Club-kopie

2019 Kabouterhuis
2019 MeerBewegen/Meer Spinning voor Hoofddorp aan Zee 2020
Kaas-voor-de-voedselbank

2018 Voedselbank
2018 MeerBewegen/MeeerSpinning voor Hoofddorp aan Zee 2019
2017 MeerBewegen/LionsMeerkamp 2017 voor Stichting Leergeld
Meerstede-bankje

2016 St. Leergeld / Lions Meerkamp
2015 St. Leergeld / Lions Meerkamp.
Paul Zijlstra, Gea den Ouden en Marjon Hansen van St. Leergeld, Marco Roodzant en Marjon Kerkheide, hoofd zwemzaken SKWA.
2014 St. Leergeld / Lions Meerkamp
Marjon Hansen van St. Leergeld en Arno ter Avest.
Lions Meerkamp 2014 opbrengst voor St Leergeld
2014 St. Leergeld / Lions Meerkamp
Marjon Hansen en Gea den Ouden van St.Leergeld en Wim Huijsmans.
2013 St. Leergeld / Lions Meerkamp
Gea den Ouden en Marjon Hansen van St. Leergeld en Arno ter Avest.