Koek en Zoopie

De afgelopen vorstperiode heeft de creativiteit van een aantal clubleden behoorlijk ‘getriggerd’ en bovendien gezorgd voor een extra impuls voor de kas van de Fondbestemmingscommissie.

Vrijdag 9 januari 2009 bedacht Gerard Dogger dat de stek van ‘ons Rob’ wel eens dé gouden plek voor een Koek en Zoopie verkooppunt zou kunnen zijn. Gelukkig dacht gastheer Rob er ook zo over en in een paar uur tijd werden de nodige acties genomen om een dag later daadwerkelijk van start te kunnen gaan. Zo moest bijvoorbeeld een ventvergunning worden aangevraagd bij de gemeente.

Tja, zie vrijdagmiddag om 15.00 uur maar eens iemand van vlees en bloed aan de telefoon te krijgen. Niet dus! Een opgenomen stem liet het ‘ondernemersduo’ weten dat zij maandagochtend vanaf 09.00 uur welkom zouden zijn…
Hoe dan ook, dankzij intensieve samenwerking met Restaurant Kaagzicht kon jongstleden zaterdag daadwerkelijk een start worden gemaakt met de verkoop van Koek & Zoopie.
Het zou uiteindelijk een prachtige dag worden, aan het eind waarvan duidelijk werd dat met winst zou worden afgesloten. Een batig saldo (inclusief donatie van een gewaardeerd clublid) mocht worden genoteerd van 915 euro!