Klussen in Jeugdland

Een aantal van ons zal de datum van 16 maart 2013 niet snel vergeten; die dag toog een aantal clubleden gewapend met gereedschappen en andere zaken naar het in Nieuw-Vennep gelegen Jeugdland. Doel: klussen in het kader van NL Doet.
Helaas voorspelden de weersverwachtingen niet veel goeds en op het moment dat schrijver dezes naar een manier zocht om de afgesloten busbaan te trotseren, vielen de eerste druppels al… Eenmaal aangekomen trof ik al een tweetal dakhazen (Bauke en Wim) die druk doende waren om de nok met behulp van schuimrubber profielen beter bestand te maken tegen inregenen.
Verderop werd druk gewerkt aan de restauratie van een waterbaan, terwijl Paul en Fred zich ontfermden over het verdelen van (naar ons gevoel) duizenden planten en bomen. Persoonlijk had ik rekening gehouden met het betere houtwerk en verzuimd om een paar laarzen mee te nemen. Ik heb het geweten…
Na een goed verzorgde lunch hervatte het Lions-gezelschap haar activiteiten om na afloop te mogen concluderen dat er die dag heel veel werk is verzet. Uiteindelijk bleek het weer ook mee te vallen en hebben wij een leuke dag met elkaar doorgebracht!